Αρχική | Αιτήσεις | Δικόγραφα | Συνθέσεις Δικαστηρίων | Χρήστες | Φορείς - Σύνδεσμοι | Εκλογές
 
 
Google
Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014
Συνοπτική περιγραφή
Κανονισμός Πρωτοδικείου
Οργανωτική δομή
Έντυπα αιτήσεων
Στόχοι-έργα
Στατιστικά
Eκδηλώσεις
Τοποθεσία
Συνήθεις Ερωτήσεις
Προμήθειες
Επικοινωνία
 
Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Δεν είστε μέλος;
Κάντε κλικ εδώ!
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Κάντε κλικ εδώ!
Click για να δείτε το πιστοποιητικό
 
Νέα - Ανακοινώσεις

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΚΑΙ Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗΣ
Ανακοινώθηκε σήμερα 30-5-2014 από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο συγκεντρωτικός πίνακας σταυροδοσίας υποψηφίων Ευρωκοινοβουλίου για τις Α και Β Εκλογικές Περιφέρειες Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ
Ανακοινώθηκαν σήμερα 28-5-2014 από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τα αποτελέσματα σταυροδοσίας για όλους τους Δήμους και την Περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης. Έχουν αναρτηθεί τα αναλυτικά αποτελέσματα (σεντόνια) και οι γενικοί συγκεντρωτικοί πίνακες σταυροδοσίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 42 και 43 του Ν. 3852/2010, σας γνωστοποιούμε ότι Πίνακες των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας για τις Δημοτικές Εκλογές θα εκτεθούν στο κατάστημα του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Πρωτοδικείου την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παρατείνεται η αναστολή των εργασιών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης λόγω της εκλογικής διαδικασίας για τρεις (3) ακόμη ημέρες μέχρι και τις 4/6/2014.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΚΓΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ανακοινώθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο πίνακας με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα συνδυασμών για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. όπως επίσης και τα αναλυτικά αποτελέσματα για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερώνονται οι υποψήφιοι των συνδυασμών για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2014 ότι η καταχώρηση των σταυρών προτίμησης βρίσκεται σε εξέλιξη και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με ανάρτηση στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την ολοκλήρωσή τους. Καμμία πληροφορία δεν θα δίνεται πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΚΓΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ
Ανακοινώθηκαν από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης οι πίνακες με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα συνδυασμών για τους Δήμους Βόλβης, Δέλτα, Θερμαικού, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κορδελλιού-Ευόσμου, Λαγκαδά, Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου όπως επίσης και τα αναλυτικά αποτελέσματα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερώνονται οι υποψήφιοι των συνδυασμών για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2014 ότι η καταχώρηση των σταυρών προτίμησης βρίσκεται σε εξέλιξη και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με ανάρτηση στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την ολοκλήρωσή τους. Καμμία πληροφορία δεν θα δίνεται πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο2 ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΑΥΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
Οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι που είναι διορισμένοι σε εκλογικά τμήματα των Δήμων Θεσσαλονίκης και Αμπελοκήπων-Μενεμένης μπορούν για την διευκόλυνσή τους να καταβάσουν από τον παρακάτω σύνδεσμο τα πρακτικά Νο2 και τα βιβλίο διαλογής για τους σταυρούς υποψηφίων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 18997/14-5-2014 Υπουργική Απόφαση, Φ.Ε.Κ. 1235/15-5-2014, οι εφορευτικές επιτροπές των εκλογικών τμημάτων των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης κατά τη διενέργεια των ταυτόχρονων δημοτικών, περιφερειακών και εκλογών ανάδειξης μελών του Ευρωκοινοβουλίου, μπορούν να αναθέτουν καθήκοντα γραμματέα, λόγω αυξημένων αναγκών, σε δύο δημόσιους ή δημοτικούς υπαλλήλους ή υπαλλήλους νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή σε εκλογείς, υποχρεούμενους να εκπληρώσουν αυτά. Αναλυτικές πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο.

ΕΦΟΡΟΙ Α ΚΑΙ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΦΟΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 18ης ΜΑΪΟΥ 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Νο2 ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ
Οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι που έχουν διοριστεί στην Α και Β Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης μπορούν να κατεβάσουν το παρακάτω συμπιεσμένο αρχείο το οποίο περιέχει πρακτικό Νο2 και βιβλία διαλογής υποψηφίων και συνδυασμών για τις Ευρωεκλογές και τις Πειρφερειακές Εκλογές όπως επίσης και πρακτικό Νο2 (μόνο συνδυασμοί) και βιβλίο διαλογής συνδυασμών για τους 14 Δήμους της Θεσσαλονίκης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Για να αποφευχθεί δική σας ταλαιπωρία και να διευκολυνθεί ο έλεγχος και η καταχώρηση των αποτελεσμάτων από τα συνεργεία επανελέγχου του Πρωτοδικείου, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να επιδείξετε ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή, εκτός των άλλων, και στα εξής ζητήματα:

ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ-ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Οι Πίνακες που ακολουθούν περιλαμβάνουν τα ονόματα των συνδυασμών και των υποψηφίων όπως έχουν υποβληθεί στο Πρωτοδικείο.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ενόψει των Περιφερειακών Εκλογών της 18-5-2014 και για την εύρυθμη διεξαγωγή τους, ενημερώνουμε τους υποψηφίους, ότι κατά την κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την ανακήρυξη των υποψηφίων, θα πρέπει να υποβληθεί υποχρεωτικά και ηλεκτρονικό αρχείο σε μορφή excel. Περισσότερες πληροφορίες στο συννημένο έγγραφο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL -- ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι πιστοποιημένοι Δικηγόροι - χρήστες της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ μας, που ως καταθέτες δικογράφων ή ως παρασταθέντες σε υποθέσεις τους δεν λαμβάνουν E-MAIL, για την άμεση πληροφόρησή τους, με τις τυχόν μεταβολές αυτών (π.χ. αναβολές, έκδοση απόφασης, θεωρήσεις, κλπ), να ελέγξουν για τη σωστή αναγραφή του προσωπικού τους E-MAIL (να φροντίζουν πάντα να έχουν την νεώτερη έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), κάνοντας τη σχετική διόρθωση, μέσα στο «Προφίλ Χρήστη» από την επιλογή «Χρήστες» στο οριζόντιο μενού της ιστοσελίδας μας.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Από 30-5-2007 μπορούν οι πιστοποιημένοι χρήστες της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ μας ( Δικηγόροι, Ασκούμενοι Δικηγόροι, Πολίτες, Υπηρεσίες, Εταιρείες, Φορείς, κλπ), να παρακολουθούν την πορεία των δικογράφων, με αριθμό κατάθεσης και έτος ή αριθμό απόφασης και έτος, μέσα από την επιλογή "Παρακολούθηση Πορείας Δικογράφων (όλων)" στο στοιχείο "Δικόγραφα" του οριζόντιου μενού. Οι πιστοποιημένοι Δικηγόροι έχουν επιπλέον επιλογές αναζήτησης για τα δικά τους δικόγραφα μέσα από την επιλογή "Παρακολούθηση Πορείας Δικογράφων (Δικηγόροι)". *** ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ "ΦΑΚΟ".

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
• Οι πιστοποιημένοι χρήστες της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ μας (Δικηγόροι, Ασκούμενοι Δικηγόροι, Πολίτες, Υπηρεσίες, Φορείς, κ.λ.π. – που ήδη έχουν κάνει εγγραφή και πήραν τους κωδικούς πρόσβασης) μπορούν και μέσα από την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθούν την πορεία των δικογράφων, με αριθμό κατάθεσης και έτος ή αριθμό απόφασης και έτος, μέσα από την επιλογή ‘Δικόγραφα’. Οι Δικηγόροι μπορούν επιπρόσθετα να βλέπουν και όλα τα δικόγραφά τους, επιλέγοντας ‘Δικόγραφα’ --> ‘Παρακολούθηση Πορείας Δικογράφων (Δικηγόροι)’.

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ) - ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
• Από 14 Δεκεμβρίου 2006 άρχισε η χορήγηση κωδικών πρόσβασης στις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ), στους ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, που επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτών των υπηρεσιών (κατάθεσης δικογράφων, αιτήσεων, πιστοποιητικών, πληροφόρησης πορείας αγωγών, κ.λ.π.). Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (επιλογή "Περισσότερα" Σύνδεσμοι : ΑΙΤΗΣΗ ή μέσα από την επιλογή "Χρήστες - Εγγραφή Δικηγόρων" ), δέστε τις διευκρινίσεις, τυπώστε και συμπληρώστε πλήρως την αίτησή σας και καταθέστε την αυτοπροσώπως στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης & Πληροφορικής, για να λάβετε αμέσως τους αυστηρά προσωπικούς σας κωδικούς.

 
Δελτία Τύπου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οι πιστοποιημένοι Δικηγόροι λαμβάνουν ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για την πορεία των δικογράφων τους (σε όσα κατέθεσαν και σε όσα παραστάθηκαν), για αναβολές, για την έκδοση, τις θεωρήσεις των αποφάσεων τους, κλπ. ***** ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ τους Δικηγόρους - χρήστες να έχουν πάντα σωστά συμπληρωμένη, μέσα στην επιλογή "Χρήστες - Προφίλ Χρήστη", τη νεότερη έγκυρη διεύθυνσή τους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Σχεδιασμός - Δόμηση ύλης - Διοικητική Υποστήριξη Ιστοσελίδας
Τμήμα Μεθόδων και Οργάνωσης Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης
  Powered by ALTEC Developed by OTS