Αρχική | Αιτήσεις | Δικόγραφα | Συνθέσεις Δικαστηρίων | Χρήστες | Φορείς - Σύνδεσμοι | Εκλογές
 
 
Google
Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015
Συνοπτική περιγραφή
Κανονισμός Πρωτοδικείου
Οργανωτική δομή
Έντυπα αιτήσεων
Στόχοι-έργα
Στατιστικά
Eκδηλώσεις
Τοποθεσία
Συνήθεις Ερωτήσεις
Προμήθειες
Επικοινωνία
 
Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Δεν είστε μέλος;
Κάντε κλικ εδώ!
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Κάντε κλικ εδώ!
Click για να δείτε το πιστοποιητικό
Εφορευτικές επιτροπές
 
Νέα - Ανακοινώσεις

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΜΙΓΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ
Ανακοινώθηκων από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τα αποτελέσματα ψήφων συνδυασμών και σταυρών υποψηφίων για τα 32 αμιγή τμήματα ετεροδημοτών άλλων εκλογικών περιφερειών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΩΝ
Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εκδόθηκε ανακοίνωση για τον διαγωνσμό των Ειρηνοδικών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Επισυνάπτεται αντίγαφο οδηγιών και διευκρινίσεων από το Υπουργείο Εσωτερικών για τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ
Ενημερώνονται οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι ότι εφόσον ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο τμήμα διορισμού τους θα πρέπει να υπολογίσουν την ψήφο τους ΜΟΝΟ στους ψηφίσαντες και ΟΧΙ στους εγγεγραμμένους του τμήματος κατά τη σύνταξη του Πρακτικού 2.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
Επισυνάπτεται σύντομος οδηγός με χρήσιμες πληροφορίες για τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους των Α’ ΚΑΙ Β’ Εκλογικών Περιφερειών για τις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Επιτροπή για το ήθος και το χαρακτήρα των υποψηφίων του Διαγωνισμού για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων Ειρηνοδικών Δ’ Τάξεως, θα συνεδριάσει στις 9, 11, 12, 13, 16, 17, 18 και 20 Φεβρουαρίου 2015 και από ώρες 09.00’ έως και 13.00’ στο γραφείο του Προέδρου του Συμβουλίου Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης (γραφείο 228, 2ος όροφος). Ειδικότερα:

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
Αναρτήθηκαν από τον Άρειο Πάγο τα πρότυπα βιβλία (Πρακτικά 2 και βιβλία διαλογής συνδυασμών και υποψηφίων για όλη την επικράτεια). Επισυνάπονται τα βιβλία για τις Α και Β Περιφέρειες Θεσσαλονίκης και τα οποία προορίζονται για την διευκόλυνση των Δικαστικών Αντιπροσώπων και όχι για την αντικατάσταση των επίσημων βιβλίων.

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Α ΚΑΙ Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ
Οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι που έχουν διοριστεί στην Α και Β Περιφέρεια Θεσσαλονίκης όπως επίσης και στα τμήματα ετεροδημοτών μπορούν να πληροφορούνται και να εκτυπώνουν τη λίστα των εφορευτικών επιτροπών των τμημάτων τους από τον παρακάτω σύνδεσμο. Υπάρχει και σχετικό εικονίδιο στην αρχική σελίδα του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Α ΚΑΙ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ)
Διορθωτική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με ημερομηνία 10-1-2015 για την ανακήρυξη υποψηφίων βουλευτών Α και Β Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Α ΚΑΙ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης στις 10-1-2015 ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές, για τις Α' & Β' Εκλογικές Περιφέρειες Θεσσαλονίκης, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Α ΚΑΙ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παρακαλούνται ου υποψήφιοι των συνδυασμών για τις Α και Β Εκλογικές Περιφέρειες Θεσσαλονίκης να ελέγξουν το επισυναπτόμενο ΣΧΕΔΙΟ απόφασης ανακήρυξης και να ενημερώσουν την Γραμματεία του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για τυχόν λάθη ή παραλείψεις στο τηλ. 2310 507 202.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΩΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι συνδυασμοί των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 να στείλουν τις λίστες των υποψηφίων τους για τις Α και Β Εκλογικές Περιφέρειες Θεσσαλονίκης και σε αρχείο Excel στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας katharografi.protodikeiothes@n3.syzefxis.gov.gr. Η μορφή του αρχείου Excel θα πρέπει να συμμορφώνεται με το επισυναπτόμενο σχέδιο δηλ σε 6 στήλες και με το πατρώνυμο στην γενική και οι υποψήφιοι να είναι ταξινομημένοι κατά αλφαβητική σειρά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ Α΄ και Β΄ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
Η παραλαβή των υποψηφιοτήτων θα γίνει κατά τις παρακάτω ημέρες, ώρες και αίθουσες:

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ κλπ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
H παραλαβή των ειδικών εκλογικών καταλόγων στρατιωτικών κλπ Α΄ και Β΄ Εκλογικής Περιφέρειας Θεσ/νίκης θα γίνεται ως εξής:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
Αίτηση για το διορισμό Δικαστικών Αντιπροσώπων στις αρχαιρεσίες ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ κατατίθεται τουλάχιστον 15 ημέρες πριν από τις εκλογές, στο γραφείο 220 (2ος όροφος – τηλέφωνο : 2310507220) του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης μαζί με την αντίστοιχη αμοιβή. Ακολούθως στο γραφείο 235 (τηλέφωνο : 2310507235) ορίζονται οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι. Κατεβάστε τη σχετική αίτηση, συμπληρώστε σωστά όλα τα στοιχεία και προσκομίστε την στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης (Δικαστικό Μέγαρο – γραφείο 220).

ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Οι Δικηγόροι Ιωαννίνων, Λαμίας και Πειραιά μπορούν να έχουν πρόσβαση στους κωδικούς που έχουν δημιουργηθεί από το σύστημα για αυτούς επιλέγοντας στο κάτω αριτσερό μέρος της σελίδας την επιλογή "Ξεχάσατε τον κωδικό σας;" και δίνοντας στην επόμενη οθόνη τον ΑΦΜ τους. (Η συμπλήρωση του ΑΔΤ δεν έιναι απραίτητη). Οι κωδικοί πρόσβασης στο σύστημα θα αποσταλλούν στον προσωπικό τους λογαριασμό ταχυδρομείου που είναι δηλωμένος στο σύστημα και προέρχεται από τα αρχεία των Δικηγορικών συλλόγων τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL -- ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι πιστοποιημένοι Δικηγόροι - χρήστες της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ μας, που ως καταθέτες δικογράφων ή ως παρασταθέντες σε υποθέσεις τους δεν λαμβάνουν E-MAIL, για την άμεση πληροφόρησή τους, με τις τυχόν μεταβολές αυτών (π.χ. αναβολές, έκδοση απόφασης, θεωρήσεις, κλπ), να ελέγξουν για τη σωστή αναγραφή του προσωπικού τους E-MAIL (να φροντίζουν πάντα να έχουν την νεώτερη έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), κάνοντας τη σχετική διόρθωση, μέσα στο «Προφίλ Χρήστη» από την επιλογή «Χρήστες» στο οριζόντιο μενού της ιστοσελίδας μας.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Από 30-5-2007 μπορούν οι πιστοποιημένοι χρήστες της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ μας ( Δικηγόροι, Ασκούμενοι Δικηγόροι, Πολίτες, Υπηρεσίες, Εταιρείες, Φορείς, κλπ), να παρακολουθούν την πορεία των δικογράφων, με αριθμό κατάθεσης και έτος ή αριθμό απόφασης και έτος, μέσα από την επιλογή "Παρακολούθηση Πορείας Δικογράφων (όλων)" στο στοιχείο "Δικόγραφα" του οριζόντιου μενού. Οι πιστοποιημένοι Δικηγόροι έχουν επιπλέον επιλογές αναζήτησης για τα δικά τους δικόγραφα μέσα από την επιλογή "Παρακολούθηση Πορείας Δικογράφων (Δικηγόροι)". *** ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ "ΦΑΚΟ".

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
• Οι πιστοποιημένοι χρήστες της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ μας (Δικηγόροι, Ασκούμενοι Δικηγόροι, Πολίτες, Υπηρεσίες, Φορείς, κ.λ.π. – που ήδη έχουν κάνει εγγραφή και πήραν τους κωδικούς πρόσβασης) μπορούν και μέσα από την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθούν την πορεία των δικογράφων, με αριθμό κατάθεσης και έτος ή αριθμό απόφασης και έτος, μέσα από την επιλογή ‘Δικόγραφα’. Οι Δικηγόροι μπορούν επιπρόσθετα να βλέπουν και όλα τα δικόγραφά τους, επιλέγοντας ‘Δικόγραφα’ --> ‘Παρακολούθηση Πορείας Δικογράφων (Δικηγόροι)’.

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ) - ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
• Από 14 Δεκεμβρίου 2006 άρχισε η χορήγηση κωδικών πρόσβασης στις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ), στους ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, που επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτών των υπηρεσιών (κατάθεσης δικογράφων, αιτήσεων, πιστοποιητικών, πληροφόρησης πορείας αγωγών, κ.λ.π.). Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (επιλογή "Περισσότερα" Σύνδεσμοι : ΑΙΤΗΣΗ ή μέσα από την επιλογή "Χρήστες - Εγγραφή Δικηγόρων" ), δέστε τις διευκρινίσεις, τυπώστε και συμπληρώστε πλήρως την αίτησή σας και καταθέστε την αυτοπροσώπως στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης & Πληροφορικής, για να λάβετε αμέσως τους αυστηρά προσωπικούς σας κωδικούς.

 
Δελτία Τύπου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οι πιστοποιημένοι Δικηγόροι λαμβάνουν ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για την πορεία των δικογράφων τους (σε όσα κατέθεσαν και σε όσα παραστάθηκαν), για αναβολές, για την έκδοση, τις θεωρήσεις των αποφάσεων τους, κλπ. ***** ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ τους Δικηγόρους - χρήστες να έχουν πάντα σωστά συμπληρωμένη, μέσα στην επιλογή "Χρήστες - Προφίλ Χρήστη", τη νεότερη έγκυρη διεύθυνσή τους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Σχεδιασμός - Δόμηση ύλης - Διοικητική Υποστήριξη Ιστοσελίδας
Τμήμα Μεθόδων και Οργάνωσης Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης
  Powered by ALTEC Developed by OTS